Πόρτο Χέλι: Το κοσμικό στέκι της Πελοποννήσου

Το Πόρτο Χέλι είναι ένας κοντινός προορισμός για όσους μένουν στην Αθήνα καθώς το επιλέγουν για Σαββατοκύριακα. Ακόμη και τώρα το καλοκαίρι που οι πολυήμερες διακοπές αποτελούν όνειρο για τους περισσότερους Έλληνες, το Πόρτο Χέλι έχει 100% πληρότητα από Αθηναίους που θέλουν να περάσουν λίγες ημέρες μακριά από το κλεινόν άστυ.

Παραλίες με διάφανα καταγάλανα νερά 

Παραλία Κουνούπι 

Μόλις 6 χιλιόμετρα ανατολικά από το Πόρτο Χέλι θα συναντήσεις την πιο διάσημη παραλία, το Κουνούπι. Βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον οικισμό του Αγίου Αιμιλιανού στην Αργολίδα. Αν σου αρέσουν τα ρηχά νερά θα κάνεις την πιο καλή επιλογή καθώς εκτός από αυτά διαθέτει ψιλό βοτσαλάκι. Προσοχή όμως! Η πρόσβαση είναι λίγο δύσκολη γιατί γίνεται μέσω αγροτικού δρόμου. Επίσης καλό είναι να πάρεις μαζί σου ομπρέλες, ψάθες και ένα ψυγειάκι!

Χινίτσα 

Η πανέμορφη  αυτή μικρή παραλία βρίσκεται ανάμεσα στην Κόστα και το Πόρτο Χέλι. Είναι αμμώδης και πεντακάθαρη με υπέροχη θέα στο νησάκι της Χινίτσας. Η πρόσβαση είναι εύκολη και φυσικά δε θα χρειαστείς να πάρεις προμήθειες καθώς είναι οργανωμένη με ομπρέλες, γήπεδα τένις, γήπεδα μίνι σόκερ, θαλάσσια σπορ. Διαθέτει επίσης καφέ-μπαρ και ταβέρνες.

One thought on “Πόρτο Χέλι: Το κοσμικό στέκι της Πελοποννήσου

Comments are closed.